Een cv-installatie van a tot z

Doe een beroep op De Mars Danny bvba uit Wolvertem voor de installatie van uw centrale verwarming, en dat zowel bij nieuwbouw als renovatie. Wij zorgen voor een installatie van a tot z: van de berekening voor de ketel en radiatoren over de installatie tot de afwerking. Bij ons kunt u steeds rekenen op een persoonlijke aanpak en werk uitgevoerd door echte vakmensen.

viessmanweishaupt

Wenst u echter toch een ander merk te gebruiken, dan staan wij uiteraard even graag voor u klaar. U kan bij ons terecht voor zowel mazoutketels als gasinstallaties.

Voor de radiatoren kan de klant volledig vrij kiezen uit een uitgebreid aanbod aan modellen en stijlen, waaronder de kwaliteismerken Viessmann en Weishaupt. Dit neemt niet weg dat wij u graag met het nodige advies bijstaan en graag onze professionele mening geven. Wilt u liever vloerverwarming? Ook dat is mogelijk.

RENOVATIE

Ook voor renovatie van uw centrale verwarming kunt u steeds op Danny De Mars en zijn team rekenen. Wij vervangen de ketel en de radiatoren volledig naar de wens van de klant. Dankzij een renovatie krijgt u de voordelen van een moderne ketel, die zuiniger en milieuvriendelijker is, zonder hiervoor de hele installatie te moeten heraanleggen. Een bijkomend voordeel is dat u voor de renovatie van uw ketel subsidies van de overheid kunt krijgen. Meer info hierover vindt u terug op www.energiesparen.be

ONDERHOUD

Onder ‘onderhoud’ verstaan we het reinigen van de brander en de schouw (van de ketel). Mazoutketels moeten jaarlijks een onderhoudsbeurt krijgen, gasketels om de 2 jaar. Een goed onderhouden ketel is ook een groot voordeel voor u, want de ketel behoudt zo zijn maximale rendement en zal minder verbruiken dan een slecht onderhouden ketel.

HERSTELLINGEN

Ook voor herstellingen aan uw centrale verwarming kan u steeds op ons een beroep doen. Wij geven echter voorrang aan installaties die door ons geplaatst zijn. Dit is alleen om u een zo goed mogelijke service te kunnen bieden. Het is voor ons sneller en makkelijker wisselstukken te verkrijgen van de merken waar wij het meest mee werken, zoals Viessmann. Dit neemt niet weg dat wij ook onderhoud en herstellingen uitvoeren aan installaties die niet door ons geplaatst zijn.

Neem dan ook zo snel mogelijk contact met ons op en wij geven u wat meer informatie.