U kiest, wij zorgen voor de rest

Bij De Mars Danny bvba in Wolvertem bent u aan het juiste adres voor sanitaire werken. Onze sanitaire installaties worden zowel bij nieuwbouw als renovatie uitgevoerd. Wij verzorgen uw sanitair tot in de puntjes: van het leggen van de buizen tot de installatie van de sanitaire toestellen en de afwerking.

Doordat wij niet gebonden zijn aan één merk is de keuze aan sanitaire toestellen (wc, bad, ... ) erg omvangrijk. Er zijn diverse modellen en stijlen. De klant kiest hier uiteraard wat bij hem of haar in smaak valt. Zo vindt u bij ons onder meer de merken Grohe, Ideal, Van Marcke en Facq. Indien gewenst staan wij u natuurlijk graag bij met het nodige advies bij het kiezen. U maakt uw keuze en Danny De Mars en zijn team zorgen voor de rest!

Ook voor herstellingen aan uw sanitaire installatie kunt u steeds op ons een beroep doen. Voor deze herstellingen wordt echter de voorrang gegeven aan installaties die door ons uitgevoerd zijn. Zoals steeds neemt dit echter niet weg dat wij ook tot uw dienst staan voor herstellingen aan installaties die niet door ons geplaatst zijn.

Nog vragen? Neem gerust contact met ons op.