Contact Email
[email protected]

Uw CV-installatie, van a tot z

Doe een beroep op De Mars Danny (bvba) uit Wolvertem voor de installatie van uw centrale verwarming, en dat zowel bij nieuwbouw als renovatie. Wij zorgen voor de vlekkeloze installatie, van a tot z: van de berekening voor de ketel en radiatoren, over de installatie tot de afwerking, zoals het moet.  Bij ons kan u altijd rekenen op een persoonlijke aanpak.  Het werk wordt professioneel uitgevoerd door een team van (bij)geschoolde en ervaren vakmensen.

Zelf kiezen we graag voor merken met een stevige reputatie en tevreden klanten:

viessman

Wenst u echter toch een ander merk te gebruiken, dan staan wij uiteraard even graag voor u klaar. U kan bij ons terecht voor mazoutketels en gasinstallaties.

Voor de radiatoren kan u als klant volledig vrij kiezen uit een uitgebreid aanbod aan modellen en stijlen, waaronder de kwaliteitsmerk Viessmann. Dit neemt niet weg dat wij u graag met het nodige advies bijstaan en graag onze professionele mening geven. Of wenst u zonnepanelen, fotovoltaïsche panelen, een warmtepomp of vloerverwarming, ...? Ook dat is allemaal mogelijk bij Danny De Mars.

RENOVATIE

Ook voor renovatie van uw centrale verwarming kunt u steeds rekenen op het team van Danny De Mars. Wij vervangen de ketel en de radiatoren volledig naar uw wensen. Dankzij een renovatie krijgt u de voordelen van een moderne ketel, die zuiniger en milieuvriendelijker is, zonder hiervoor de hele installatie opnieuw te moeten aanleggen. Een bijkomend voordeel is dat u voor de renovatie van uw ketel subsidies van de overheid kan bekomen. Meer info hierover vindt u terug op www.energiesparen.be

ONDERHOUD

Onder ‘onderhoud’ verstaan we het reinigen van de schouw en de brander (van de ketel). Mazoutketels moeten jaarlijks een onderhoudsbeurt krijgen, gasketels om de 2 jaar.  Een goed onderhouden ketel is ook een groot voordeel voor u, want de ketel behoudt zo zijn maximale rendement en zal opvallend minder verbruiken dan een slecht onderhouden ketel.

HERSTELLINGEN

Ook voor herstellingen aan uw centrale verwarming kan u steeds op ons een beroep doen. Wij geven voorrang aan installaties die door ons geplaatst zijn. Dit is om u een zo goed mogelijke service te kunnen bieden. Het is voor ons sneller en makkelijker wisselstukken te verkrijgen van de merken waar wij het meest mee werken, zoals Viessmann. Dit neemt niet weg dat wij ook onderhoud en herstellingen uitvoeren aan installaties, die destijds niet door ons geplaatst zijn.

Neem dan ook zo snel mogelijk contact met ons op en wij geven u wat meer informatie.