Contact Email
[email protected]

U kiest, wij zorgen voor de rest

Bij DE MARS Danny (bvba in Wolvertem) bent u aan het juiste adres voor alle sanitaire werken, badkamer, toilet, douche, waskamer en alle sanitair. Onze sanitaire installaties worden zowel bij nieuwbouw als renovatie uitgevoerd. Wij verzorgen uw sanitair graag tot in de puntjes: van het leggen van de buizen tot de installatie van de sanitaire toestellen en de propere afwerking.

Omdat wij niet gebonden zijn aan één merk is de keuze aan sanitaire toestellen (wc, bad, ... ) vrij omvangrijk. Er zijn diverse modellen en stijlen, voor ieder wat wils! Als klant kiest u hier uiteraard wat in uw smaak valt: zo vindt u bij ons ondermeer befaamde merken zoals Grohe en Ideal.  En indien gewenst staan wij u natuurlijk graag bij met het nodige professioneel advies bij het kiezen. Zo maakt u de juiste keuze en het team van Danny De Mars zorgt voor de rest. Uw sanitair, toilet, douche, badkamer, lavabo's, ... alles zal netjes zijn!

Ook voor herstellingen aan uw sanitaire installatie kan u steeds op ons een beroep doen. Voor deze herstellingen wordt voorrang gegeven aan installaties die door ons werden uitgevoerd. Dat neemt niet weg dat wij ook tot uw dienst staan voor herstellingen aan installaties die niet door ons geplaatst zijn. Wij helpen u altijd verder met uw sanitaire installatie!

Nog vragen? Neem gerust contact met ons op.